Research

Eficacitatea si siguranta FulFix® au fost testate si dovedite stiintific odata cu folosirea produsului final . Mai multe teste clinice independente au dovedit ca, dupa 2 luni de utilizare , FulFix® a redus caderea parului la 98.7% dintre participanti si a grabit cresterea parului la 92.9% dintre participanti.

Clinica Mayo a acordat produsului FulFix calificativul “A” pentru rolul sau in stoparea caderii parului si in sustinerea cresterii parului sanatos. Acest calificativ “A” denota faptul ca exista dovezi stiintifice suficiente pentru a demonstra eficacitatea sa. Asta inseamna ca a fost testat in amanuntime si s-a dovedit a fi eficient din punct de vedere medical.

Dezvoltat de catre cercetatori de top, produsul a fost incercat si testat in studii clinice intense si s-a dovedit a fi un produs fara precedent in stimularea cresterii parului si stoparea caderii acestuia.

Teste clinice efectuate asupra a 758 de participanti (482 barbati si 276 femei) au relevat rezultate pozitive in proportie de 95.1 %.

In 98.7% dintre cazuri, caderea parului a fost stopata cu succes

In 99.3% dintre cazuri, s-a observat cresterea parului nou

In 92.9% dintre cazuri, procesul de incaruntire a fost stopat, iar parul nou crescut a avut culoarea lui originala

Research1

Tratament Contra Caderii Parului Dovedit Clinic

FulFix® are la baza mai mult de 20 de ani de cercetari stiintifice.

Dr. A. Chan, un recunoscut dermatolog american, a studiat mai bine de 20 de ani efectele diferitilor compusi si diferitelor plante asupra stoparii caderii parului si regenerarii acestuia. A condus numeroase cercetari clinice pentru descoperirea si dezvoltarea unui tratament eficient impotriva aparitiei cheliei. Rezultatele adunate pe parcursul incercarilor sale medicale si a testarilor clinice au dus la crearea unui tratament fara precedent impotriva caderii parului-un ser,combinatie a unor extracte din plante rare si un puternic complex amino-acid, care practic pune capat caderii parului, regenereaza firul de par si previne procesul de incaruntire.

Adevarul?

Stiintific vorbind,nici un tratament impotriva caderii parului , nu a avut asemenea rezultate clinice, atat de elocvente. Pana acum.

In aprilie si mai 2012, 276 de femei si 482 de barbati au participat la un test clinic singular de examinare a efectelor produsului FulFix® in tratarea caderii parului si stimularea cresterii lui. Au aplicat FulFix® la radacina parului de doua ori pe saptamana. Toti aveau cate o problema legata de par- de la par subtire si degradat pana la lipsa completa a parului, calvitie-o tulburare severa de crestere a parului , care distruge foliculul de par ,il inlocuieste cu un tesut cicatrizat, cauzand pierderea permanenta si ireversibila a parului.

Nici unul dintre cei 758 de participant nu au stiut daca li se aplica pe cap produsul sau placebo. Doar cercetatorii au fost informati si ei au masurat rezultatele.Unui numar de 163 de persoane din grupul celor 758, nu li s-a aplicat FulFix ® prin masaj la radacina parului, li s-a aplicat in schimb placebo.Acestia nu au stiut cu ce sunt tratati.

In aceste intense studii clinice asupra unor solutii medicale si tratamente ale unor boli, este absolut obligatoriu sa existe un grup de control.In acest fel, cercetatorii pot compara rezultatele obtinute in urma tratamentului cu placebo, cu rezultatele obtinute in urma tratamentului cu produsul testat si pot stabili daca respectivul produs este activ din punct de vedere medical. Este necesar sa se stabileasca daca produsul este eficient, sau eficienta sa este falsa si se datoreaza unor asteptari psihologice.

Cercetatorii au estimat gradul de cadere al parului la fiecare participant la inceputul testarii si apoi la sfarsit. Participantilor carora li s-a administrat FulFix ® au obtinut o reducere a caderii parului in medie de 98.7% , iar rata de crestere a noului par a fost de 99.3%. Celor 163 participanti din grupul de control, carora li s-a aplicat placebo, li s-a agravat cu 8,5% caderea parului si au continuat sa piarda par intr-un ritm rapid.

Doua luni mai tarziu s-a facut un alt studiu, unul dublu.Studiile duble reduc sansa manipularii rezultatelor in scopul prezentarii produsului intr-o lumina mai buna.Al doilea studiu clinic a fost realizat intr-un laborator independent cu 245 de barbati si 176 de femei, care au fost separati in doua grupuri– unul a beneficiat de FulFix® care li s-a aplicat asupra scalpului, al doilea grup a fost tratat cu placebo.Nici unul dintre cele doua grupuri nu au stiut cu ce sunt tratati. Nici cercetatorii nu au stiut care grup a fost tratat cu FulFix® si care cu placebo. Singurii informati au fost un grup de supraveghetori independenti. Studiul a durat 67 de zile, timp in care participantii din grupul de testare au fost masati cu FulFix® pe cap, la radacina parului,iar participantilor din grupul de control li s-a aplicat pe cap placebo.

Rezultatele finale au aratat ca participantilor din grupul de testare (312 persoane) li s-a redus in medie cu 97,8% rata de cadere a parului si au avut o rata medie de 89,9%, de crestere a parului.Celor din grupul de control (109 persoane) li s-a agravat procesul de cadere al parului in medie cu 11,3% si au continuat sa piarda par exact ca inainte de testare.

FulFix® s-a dovedit a fi foarte eficient in doua dintre cele mai importante studii clinice efectuate vreodata asupra unui produs 100% natural, de stopare a caderii parului.